Vil du gerne blive bedre til at tænke over miljøet og hvordan du behandler det godt i hverdagen? Så er det rent faktisk lettere sagt end gjort. Her får du heldigvis en masse tips til små ændringer, du kan lave i din hverdag, som gør en kæmpe forskel.

BRUG DIN COUPON TIL DRIVENOW HER

kupon kommer snart

Selv små ting gør en kæmpe forskel

Der er rigtig meget snak om miljøet, og hvad man kan gøre for at passe bedre på vores jord. Det kan godt virke uoverskueligt at skulle gøre en masse ting, men selv små ændringer kan gøre en kæmpe forskel. Hvis du blot tænker over din måde at transportere dig, og måske tager cyklen, hvis du ikke skal så langt, så gør det en forskel. Hvis du har et par kødfrie dage, så gør det en forskel.

Hvis du undgår at købe plastikflasker, men i stedet har en drikkedunk med, så gør det en stor forskel. Alle disse småting, som er overskueligt for alle, kan gøre en kæmpe forskel, og derfor er det en god idé at starte allerede i dag. Der er ikke nogen grund til at vente, da vores klode virkelig har brug for alles hjælp. Så bare start i dag, og gør en forskel.

FÅ EN DRIVENOW RABATKODE HER

kupon kommer snart

Tænk over hvordan du transporterer dig

Transport er ikke godt for miljøet, når det drejer sig om flyrejser og at køre i diesel og benzinbiler. Her er det en god idé at tænke over, hvor ofte du flyver og kører i bil, og ikke mindst om du har en måde hvorpå du kan skære det lidt ned. Der er ingen, der siger, at du skal stoppe helt med at flyve og køre i bil, men hvis du har mulighed for at skære lidt ned, og alle andre også gør det, så gør det altså en kæmpe forskel.

Du har også mulighed for at tage del i samkørsel, hvor flere kører sammen, og du har mulighed for at leje en el-bil hos DriveNow. Du kan både leje den selv, hvis du skal noget, eller du kan leje den sammen med andre og køre sammen. Det giver dig mulighed for at stoppe med at køre i diesel eller benzinbiler, og du kan bare leje en el-bil lige, når du har brug for det. På den måde mindsker du også dine egne udgifter en masse, og så har du penge du kan bruge på noget andet sjov.

FÅ FAT I DIN KUPON TIL ELBILER HER

kupon kommer snart

Sådan bruger du din rabatkode til DRIVENOW elbiler

  1. Hent app’en DRIVENOW
  2. Forbered din kørekort og telefon.
  3. Uploade et billede af dit kørekort og dig selv.
  4. Opret bruger og indtast betalingsoplysninger.
  5. Brug vores rabatkode for gratis køretid!
FÅ EN DRIVENOW COUPON HER

kupon kommer snart

5/51 rating