Kategorier

Udendørs Læring

Leg og læring

Hver dag kan vi læse nye undersøgelser om for overvægtige børn, børn med indlæringsproblemer, dårlig motorik, astma, allergi, stressede, stillesiddende computer- og .. 

Wild camping rundt om i verden: en komplet vejledning

Grundlæggende til vild camping – eller frihed camping – er selvtillid. At placere et telt eller kaste ned en bivirketaske hvor som helst du vil, er et romantisk koncept, men ubevægte rejsende pas på:

KAMPA BRUGSVEJLEDNING

I denne video fra Kampa får du en komplet vejledning i korrekt opsætning og pløkning af dit Kampa Air fortelt. Det viste telt er et Ace 500, men fremgangsmåden er overordnet set identisk på andre modeller.

Bestig bjerge i Danmark. Guide: Find kort og rutebeskrivelser på danske bjergtoppe

Danmark er et perfekt sted at starte, hvis du og børnene vil på vandretur.

Alle være med til at bestige en vaskeægte bjergtop.  

På vandretur? Efterlad disse 9 ting hjemme

En guide til 9 ting, du faktisk ikke behøver, når du skal på vandretur.

 

Fiskeoplevelse

En sensommerdag stod jeg ved åen og fiskede efter aborrer med flue. Aborrerne er sjove på fluegrejet, da de fighter dygtigt, selv om de ikke er kæmper.

 

Sådan kommer du i gang med at lystfiske

Behøver jeg købe en båd, må jeg fiske alle vegne og hvad for noget grej har jeg brug for? Spørgsmålene er mange, når man som nybegynder gerne vil i gang med at lystfiske, men lad det ikke stoppe dig.

Inspiration til aktivitet med børn i naturen

Jeg elsker at være i naturen og bruge den. Jeg har fundet min måde at være i naturen på og hvad passionen er for mig. Den passion prøver jeg at give videre til min datter. Ikke fordi hun skal have den samme passion.

Indendørs og udendørs aktiviteter i København

Er du på jagt efter indendørs eller udendørs aktiviteter i København, så er du landet det rigtige sted.

Bjergbestigning for begyndere

Mera Peak i Everest-regionen i Nepal er et godt bjerg at forsøge sig på, hvis man gerne vil udvide trekkingrejsen i bjergene til en rejse, der inkluderer bjergbestigning. Mera Peak er ikke teknisk svær at komme op på, de største udfordringer er kulden og højden på 6.461 meter. Til gengæld er det en eventyrlig oplevelse.

Guide: Udstyr og tøj til vandreturen

Hvilket udstyr er essentielt til vandring? Få gode tips og en pakkeliste til det basale udstyr og tøj til vandreturen.

Sådan kommer du i gang med at vandre

Hvis du ikke allerede har stiftet bekendskab med vandring, er det aldrig for sent at gøre det. For det kræver faktisk ikke særligt meget andet end lyst og gå-på-mod at komme i gang med at vandre.

7 råd til dig, der skal købe en brugt campingvogn

Lige nu er der 3.500 campingvogne til salg på DBA, og hvis du har kig på en eller flere af dem, så læs lige vores eksperts gode råd til, hvad du skal være opmærksom på, når du køber en campingvogn.

Guide: Udstyr og tøj til vandreturen

En god turoplevelse handler ikke om, hvor nyt og moderne udstyret er, men om udstyret kan udfylde sine vigtige funktioner som at holde dig varm og tør. Før du tager af sted, er det en god ide at kende dit udstyr og tjekke, at det er i fin stand.

Vandrerygsække

The hiking backpack is crucial to whether it feels comfortable or not to carry many pounds on your back. Although one also comes a long way with form and training, the right hiking backpack is therefore the first step on the road to a successful trip

På vandretur? Efterlad disse 9 ting hjemme

TEn guide til 9 ting, du faktisk ikke behøver, når du skal på vandretur.

Grej til din første vandretur

En vandretur kræver, at du anskaffer noget grej. Men det er ikke nødvendigt at købe sig fattig. Se her, hvad du har brug for, når du skal ud at lufte støvlerne.

Guidede vandreture og kurser i friluftsliv

Gratis vandreture og kurser i vandring, friluftsliv og hængekøjer. Kom med på gratis vandreture eller få mere vinden på vores kurser om friluftsliv, vandring, hængekøjer og meget mere.

Guide til fjeldvandring

Endelig! Tid til at komme på fjeldet! Men hvordan? Hvor hen? Hvad må man på fjeldet? Hvor kan man overnatte? Vi kigger nærmere på forskellige måder at opleve fjeldet på.

Guide: Vælg de rigtige vandrestøvler

Dine fødder er nøglen til dine eventyr væk fra alfarvej, men brugsområde, det store udbud og skiftende tendenser gør markedet broget. Her får du tips til valget af dit næste par vandresko eller vandrestøvler, og bliver klogere på, hvordan vandrestøvlen

Eksperternes guide: Vandring for begyndere

Rejsefotograf og forfatter-duoen, Emily og Andrew, deler deres tips og andre essentielle tricks, der sikrer at din første vandretur bliver en uforglemmelig oplevelse.

Valg af sokker, vandring, vinterfjeld, kajak og kano, anmeldelse

Sokker gør meget, men er selvfølgelig også afhængig af dine støvler er gået til. God sokker kan ikke rede dine fødder, hvis du har dårlige støvler eller støvler du ikke fik

Bjergbestigning for begyndere

Mera Peak i Everest-regionen i Nepal er et godt bjerg at forsøge sig på, hvis man gerne vil udvide trekkingrejsen i bjergene til en rejse, der inkluderer bjergbestigning. Mera Peak er ikke teknisk svær at komme op på, de største udfordringer er kulden og

Bjergbestigning for begyndere

Behøver man at være professionel bjergged for at bevæge sig rundt i smukke bjerge? Svaret er nej. Her er en guide til dig, der gerne vil på en anderledes ferie. At stå på toppen af Mont Blanc 4810 meter over havoverfladen var en ret unik fornemmelse.

Bjergbestigning

Er du vild med bjergbestigning og topture? Læs om danske bjergbestigere, bliv inspireret til din næste bjergtur, og kom op på din næste bjergtop eller få ideer til din kommende klatretur.

Vejen til Kilimanjaro

Står afrikanske Kilimanjaro også på din bucket-list, men synes du, der er mange ting at forholde sig til allerede i research-fasen?
Så læs med her og kom tættere på at realisere drømmen om at nå toppen.

Bjergbestigning for begyndere – sådan kommer du i gang

Eventyrsport byder velkommen til en aften i bjergbestigningens tegn. Formålet med denne aften er at give dig, der går og drømmer om at tage det første skridt ind i

5 bjerge du stadig kan nå at bestige som den første

Drømmer du om at blive en ægte eventyrer, men ærgrer du dig over, at næsten hele verden allerede er blevet opdaget og udforsket, så fortvivl ikke. Der findes nemlig stadig bjerge, som endnu ikke er blevet besteget.

4/51 rating