Ofte Stillede Spørgsmål.

Natur/Udendørs

Hvad betyder natur?

Natur er ikke-menneskeskabte områder, som befinder sig under åben himmel. Herunder hører dale, bakker og skove såvel som søer, floder og lignende. Dyr og planter, som lever i det fri, hører også under begrebet.

Hvordan er naturen i danmark?

Danmark består af mange kyst- og strandarealer. Danmark er i høj grad bebygget og beboet, men har også naturområder i form af skove, floder og dale. Landskabet er primært fladt eller bakket, men uden bjerge.

Camping

Hvad er et campingpas?

Campingrådet er en dansk organisation bestående af forskellige campingpladser. Disse campingpladser kræver, at deres campister køber et såkaldt campingpas, når de skal campere ved dem. Indtægterne fra salget af passet går til Campingrådet.

Hvor mange campingpladser er der i danmark?

Ved en optælling, som foregik i foråret 2019, blev der optalt 523 campingpladser i landet. Her er der tale om de pladser, der er godkendt af kommunerne. De fleste af pladserne ejes af private.

Trekking og Bjergbestigning

Hvad er bjergbestigning?

Formålet med bjergbestigning er at bestige et bjerg via klatring. Bjergbestigning kan ses som alt fra en hobby til en professionel beskæftigelse. Under bjergbestigning anvendes ofte redskaber såsom isøkser og pigsko.

Hvad er trekking?

Trekking er en betegnelse, der både dækker over vandring og andre former for transport ved hjælp af eksempelvis ridedyr. For at kunne kaldes trekking skal turen indbefatte én eller flere nætter i det fri.

Fiskeri og Svømning


Hvad er svømning?

Svømning er en motionsform, hvor man bevæger sig igennem vand. Svømning træner både konditionen og muskulaturen og er samtidigt skånsom for kroppen, hvorfor den er en oplagt motionsform for de fleste mennesker.

Er svømning godt for ryggen?

Under svømning belastes leddene ikke så meget som ved normal træning. Derfor kan svømning være godt for folk med rygsmerter. Folk med kroniske smerter bør dog konsultere egen læge eller andet fagpersonale, før de svømmer løs.

5/51 rating

Har du stadig brug for hjælp? Send os en note!

 

For andre spørgsmål, send os en e-mail eller ring til os på +45 40 78 13 58