Om os

Traekstikketud henvender sig både til de garvede og de nyopstartede outdoormennesker. Jeg startede denne side, fordi jeg selv har haft en passion for outdoorlivet i mange år, og gennem tiden har jeg lagt mærke til, at færre og færre folk benytter sig af de mange outdoormuligheder, der findes. Derfor er meningen med denne side, at du skal blive inspireret til forskellige outdooraktiviteter, camping og naturoplevelser.
I en travl hverdag kan det være svært at få tid og inspiration til at planlægge en udendørsaktivitet. Hvis du går og funderer over, hvordan du kan påbegynde en mere outdoororienteret livsstil, er du havnet det rigtige sted. Denne side viser dig netop de utallige muligheder, du kan kaste dig ud i udendørs, og ved hjælp af billeder og blogindlæg guider jeg dig til sjove og anderledes udendørsaktiviteter.

Et andet fantastisk aspekt ved outdoorlivet er, at du selv vælger, om du vil have dine udendørsoplever for dig selv, eller om du ønsker at gøre det i samspil med andre. Nogle mennesker bruger deres udendørsaktiviteter som afslappende alene tid, mens andre dyrker det med familie, venner eller sågar på hold. Lad dig inspirere af indlæggene her på siden, hvorfra du kan komme frem til, hvordan netop dit outdoorliv skal være.

Oplevelser starter udendørsUdendørsaktiviteter stimulerer mennesker på mange fronter. Frisk luft og sollys udløser endorfiner, som er kroppens eget naturlige ’lykke middel’ – kort sagt bliver du gladere af at være udendørs. Derudover lader du bedre op ved at være ude i den friske luft, fremfor at ligge indendørs med en telefon i hånden.

Det moderne menneske er konstant på farten. Vi er konstant tilgængelige pga. vores telefoner. Derfor vil jeg opfordre dig til at trække stikket ud en gang i mellem og komme tilbage til menneskets naturlige habitat. Hvis du bor i byen, behøver du ikke nødvendigvis at tage en eller flere skovture om ugen. Du kan også blot nyde den friske luft i byernes grønne områder. Det vigtigste er, at du husker at lade op via forskellige outdooraktiviteter, hvilket du kan læse meget mere om her på siden.

5/51 rating