Hvis du bor i København, så har du med garanti set de el-løbehjul, som efterhånden er ved at dukke op i byen. Løbehjulene er ideelle til den der er på farten og hurtigt skal nå fra det ene sted til det andet, men de kan også sagtens bruges med mere rolige mål for øje.

De er nemlig præcis lige så nemme og manøvrerbare som det traditionelle løbehjul med den ene fordel, at der selvfølgelig er motor på el-løbehjulet. Det gør el-løbehjulet væsentligt hurtigere og mindre fysisk krævende, og det er dermed også det oplagte fartøj, hvis du bare gerne vil tage en tur for dig selv eller med venner og familie i de mere interessante og uudforskede dele af byen.

Få børnene med ud

De elektriske løbehjul er ligeledes en genial måde at få børnene med ud på en lille opdagelsesrejse. De vil uden tvivl være forundrede og begejstrede over det elektriske løbehjul.

Med de elektriske løbehjul kan du altså vriste både dig selv og din familie fra de skærme, som vi ellers ofte er så klinede til for i stedet at få frisk luft i lungerne og have det sjovt udendørs. Paradoksalt nok er det den nyeste teknologi, der hjælper os med at trække stikket ud og komme ud i det fri.

Sådan virker de elektriske løbehjul

Ethvert løbehjul, du ser i bybilledet, er praktisk talt til leje, så længe der ikke er nogen, der bruger det. Du kan leje et eller flere løbehjul til jeres ekskursion i byen ved at downloade appen TIER og overføre en lille sum penge. Derefter vil du kunne låse løbehjulene op, og så er du ellers klar til at tage på tur. Hvis du godt kunne dig at gøre din første tur endnu billigere, så kan du endda få en rabatkode.

Når I så er færdige, kan i stille løbehjulene fra jer i det nærmeste cykelstativ og låse dem igen med appen. Så er de klar til den næste passager.

At tage en tur på de elektriske løbehjul kan virke ganske simpelt, og det er det i grunden også. I bør dog huske, at der selvfølgelig er nogle regler omkring brugen af det nye fartøj, så I forstyrrer andre trafikanter mindst muligt. For eksempel skal man færdes på cykelstierne, og man skal være fyldt 15. Følger man reglerne kan det dog sagtens være en god oplevelse uden en skærm foran øjnene.


BRUG DIN RABATKODE HER:

https://tier.page.link/X847

Sådan bruger du din TIER Promo Code for at få en gratis tur

Først og fremmest bør det nævnes at kuponen til TIER kun virker for nye brugere.

  1. Du downloader app’en ’TIER.’ Den kan downloades til både Android og iPhone.
  2. Åbn appen, og trykker på  ’Tilmeld’.
  3. Udfyld dine informationer, og Opret bruger.

Nu kunne dig at gøre din første tur el-løbehjul billigere, med din gratis rabatkode.

5/51 rating