I dag prøver de fleste forældre forgæves at få deres børn væk fra computerne og ud for at opleve verden uden for deres vinduer. Men det ender typisk i kæmpe diskussioner og dårlig stemning. Heldigvis behøver det ikke længere at være en kamp for at få børnene til at forlade deres værelser. Nu findes der nemlig en måde, hvorpå de kan bruge elektronik til at nyde deres omgivelser udenfor lige så meget som indenfor.

Planlæg en sjov og hyggelig tur

Hvis du ikke har lagt mærke til det, så står der en hel masse løbehjul rundt omkring i København. Det er heldigvis ikke noget, der bare er til pynt, men noget du faktisk gerne må bruge. De er tilgængelige for alle, der har lyst til at prøve dem, og det er der tilsyneladende en hel masse, der gerne vil.

Det er et smart og nyt transportmiddel, der hurtigt blev populært hos især unge mennesker. Der er endda snak om, at løbehjulet i fremtiden vil erstatte det meste af trafikken i København. Det vil altså sige, at der findes en masse el-løbehjul rundt i hele byen, som bare venter på at blive brugt. Heldigvis er København en flot by, hvor der er meget, man kan opleve. Så det kan altså godt betale sig at leje et af løbehjulene.

Prøv at lokke dine børn til at tage en tur med dig. Sammen kan I tage en lang tur rundt i hele byen og opleve dens kultur såvel som natur. Som bonus får du dem også lokket væk fra computerskærmen derhjemme. Men det bedste er, at det stadig vil være spændende for dine børn, netop fordi det er sådan en ny og smart teknologi, der tager dem med rundt på turen.

Det er altså langt sjovere end at skulle cykle hele vejen. Og det er bedre end at tage med en bus eller køre rundt i en bil. Så slipper i også for at sidde fast i trafik midt i København.

Brug en rabatkode og kom i gang

Hvordan får du så fat på sådan et løbehjul? Det er desværre ikke helt gratis at leje et løbehjul, men heldigvis er der nogen, der er villig til at hjælpe dig lidt på vej. Nogle af løbehjulene i København kommer fra firmaet Lime, der tilfældigvis gerne vil give dig en rabatkode, så du kan spare nogle penge under din tur.

KOM HURTIGT I GANG HER MED RABATKODE:

https://lime.bike/referral/RJNP3AG

Spar Penge med en Gratis Din Tur – Følg instruktioner til promo koden her

Nogle af løbehjulene i København kommer fra firmaet Lime, der tilfældigvis gerne vil give dig en rabatkode. Du bruger koden til at låse op til hele fem af deres løbehjul op.

For at bruge rabatkoden skal du bare finde det nærmeste løbehjul.

  1. Download appen fra Lime i iPhone eller Android.
  2. Opret bruger, og så kan du låse op for løbehjulet ved at scanne det og indtaste din kode under ”tilføj kampagner” i din app.
  3. Indtaste din rabatkode ”RJNP3AG”
5/51 rating