Er du træt af hele tiden at lukke din hund ud i haven? Irriterer det dig, når du lukker din hund ud, og den allerede 2 minutter står og piber og vil ind igen? Så kunne løsningen være en hundelem! 

En hundelem er den perfekte opfindelse til dig, der har en stor indespærret have, som du gerne vil dele med din hund. Den giver din hund frihed til at bestemme selv – med en hundelem kan den frit gå ud og ind, som det passer den. 

Find din hundelem her og bliv klogere på de smarte løsninger, der kan gøre dit liv som hundeejere lettere. 

Masser af smarte løsninger 

Hundelemme kommer i alle mulige forskellige slags. Der er små hundelemme til mindre hunderacer, og der er store hundelemme til større hunderacer. Derfor skal du altså ikke være bange for, at der ikke findes en hundelem til din hund. 

Derudover kan hundelemme have en masse smarte funktioner. F.eks. er det muligt at få en hundelem med lås på. På den måde sikrer du dig imod, at andre hunde og andre uindbudte gæster kan komme ind i dit hus. 

Alverdens smartteknologi er kommet for at blive. Det er i dag også muligt at få en smarthundelem. Den fungerer ved, at din hund får en nøglechip, der påsættes halsbåndet, som hundelemmen så kan aflæse. 

Det vil altså sige, at den smarte hundelem automatisk låser op, når den modtager signalet fra den unikke nøglechip på hundens halsbånd. På den måde sikrer du, at ingen andre hunde kan komme ind ad hundelemmen. 

Du kan som ejer låse for hundelemmen eller åbne helt for den, så hunde uden chip også kan komme igennem. Det er også muligt at få flere nøglebokse, hvis du ejer mere end én hund. 

Godt for både hund og ejer 

Når din hund selv har mulighed for at gå udenfor, når den har brug for det, skal du ikke tænke på uheld. Den sørger selv for at pleje sine behov. Det betyder også, at du godt kan forlade huset uden at være nervøs. Det giver frihed til både hund og ejer. 

Hvor du placerer din hundelem, er stort set op til dig. Hundelemme kan installeres i både trædøre og metaldøre, men også i murstensvægge. Der er altså et hav af muligheder for dig og din hund. Det gælder bare om at finde det perfekte sted. 

Med en hundelem sørger du også for, at din hund har noget at give sig til, når du er på arbejde. Mange hunde går rastløse rundt i hjemmet, mens ejeren er væk. Nogle hunde bliver endda så rastløse, at de begynder at bide diverse ting i stykker. Med en hundelem har hunden adgang til en have, hvor den kan spæne rundt og bruge energi.

Gør derfor dig selv og din hund en tjeneste og overvej, om en hundelem kunne gøre jeres hverdag lettere og bedre. Der er ingen grund til at gå og frygte uheld indenfor, når en hundelem kan fikse det problem.