Føler du, at du har en travl hverdag, og har du lidt dårlig samvittighed over, at du ikke har mere fokus på miljøet? Så kan du her finde inspiration til, hvordan du kan have mere fokus på miljøet i din hverdag, selvom du har travlt og meget at se til.

FÅ EN GREEN MOBILITY COUPON HER

jegkørergreenmobility718

Sådan mindsker du dit forbrug af plastik

Plastik har været et stort problem i mange år, og det er et endnu større problem nu, end det nogensinde har været. Derfor er det vigtigt, at det er noget, du tænker over i din hverdag. Selv små ting kan gøre en stor forskel. Det betyder ikke, at du skal fjerne plastik fra dit liv, fordi det er en meget svær opgave.

Dog betyder det, at du kan gøre små ting, som virkelig kan gøre en forskel, hvis alle begynder at gøre dem.

Du kan undgå plastikposer til frugt og grønt. Tag frugten uden eller brug små poser af stof, som du har med hjemmefra. Du kan undgå plastikposer, når du handler ind, ved at tage dine egne poser med hjemmefra. Det er godt for miljøet, og det sparer dig for en masse penge.

Tænk over, hvor meget plastik du køber, når du handler og se, om du kan finde et sted, hvor du ikke behøver at købe frugt og grønt, der er pakket ind i plastik. Det er små vaner som disse, der kan gøre en stor forskel, når du gør det over mange år, og når mange begynder at tage disse vaner til sig.

FÅ FAT I DIN COUPON HER

jegkørergreenmobility718

Det betyder elbiler for miljøet

Du ved nok allerede godt, at dieselbiler og benzinbiler ikke er gode for miljøet, men vidste du, at elbiler kan gøre en kæmpe forskel for miljøet, og at de er billigere for dig at køre i? Du har mulighed for at leje en elbil hos Green Mobility, hvor du kan prøve at køre en elbil, for at se, hvordan den er at køre i.

Desuden har du mulighed for at leje en elbil, lige når du står og har brug for en. På den måde slipper du nemlig for selv at have en bil og for at skulle betale for din egen bil. Du kan bare leje en elbil, når du absolut har brug for den. Ellers kan du cykle eller gå til resten, hvilket også giver dig en masse lækker motion i hverdagen.

KOM HURTIGT I GANG HER MED GREEN MOBILITY RABATKODE:

jegkørergreenmobility718

FÅ GREEN MOBILITY PROMO KODEN HER

jegkørergreenmobility718

 Sådan Får du en GREEN MOBILITY RABATKODE for at Få en Gratis Tur

  1. Download appen ’GREEN MOBILITY.’
  2. Indtast e-mail og opret bruger.
  3. Uploade et billede af dit kørekort og Upload derefter en selfie.
  4. Indtast dine personlige oplysninger og dine betalingsoplysninger.
  5. Så skal du indtast vore unikke “jegkørergreenmobility718.”

Du kan del din unikke kode med alle dem du ønsker, skal køre grønt. Når første tur er kørt, får du automatisk 15 frie minutter køretid.

FÅ EN KUPON TIL GREEN MOBILITY HER

jegkørergreenmobility718

5/51 rating