Det er vigtigt at prioritere forholdet til kæresten. I en travl hverdag kan det meget hurtigt blive skubbet til side til fordel for arbejde, hus og have og meget andet. Nogle gange kræver det dog slet ikke så meget for at man lige får dyrket parforholdet. 

I denne artikel finder du nogle eksempler på hvordan du kan hygge og slappe af sammen med kæresten. Følgende er nemme måder hvormed i stadig kan komme hinanden ved. 

En intim stund

De intime stunder skal der naturligvis også være plads til. Det er vigtigt for rigtig mange parforhold, at de har nogle intime øjeblikke med jævne mellemrum. Hvor ofte de skal forekomme kommer helt an på jeres præferencer, så det er en god ide at snakke åbent om dette. 

Det kan være meget sjovt af og til at gøre lidt ekstra ud af det og for eksempel tage et OBSESSIVE IMPERIA BABYDOLL SÆT på. Det gør det til en lidt anderledes oplevelse for en gangs skyld.

Tv-serier og popcorn

Der er snart ikke noget hyggeligere end at kravle i noget løstsiddende tøj og hygge sig foran sofaen. I kan eventuelt lave nogle popcorn før i går i gang og sætte jer ned sammen med et tæppe henover benene. Godt krøllet sammen og eventuelt med et vindue åbent for varmens skyld. 

I kan eventuelt finde frem til en serie eller to, som i begge går meget op i at se. Det kan blive til en lille tradition at i for eksempel sætter jeg ned hver torsdag aften og lige ser den nyeste episode sammen. 

Mand og kvinde hygger på sofa

Søndagsgåtur med hunden

Hvis i har en hund, så skal den også gås med. Og i stedet for at i deler opgaven med at gå med den ud mellem jer – så den ene tager morgen og den anden aften – så kan i tage af sted sammen med hunden. 

Hunden vil formentlig blot blive glad for den ekstra opmærksom, som den får. Og hvis i har tiden til det, så kan i tage en dejlig lang tur med den. Det vil den med garanti heller ikke have noget imod. De fleste mennesker har god tid om søndagen og det kunne da være meget hyggeligt, at i lige tog en ekstra lang gåtur en kedelig søndag morgen.